Huisdierenservice Met Plaisier neemt tot nader order geen nieuwe klanten meer aan!

Dierenverzorging aan huis (overige dieren)

Dierenverzorging aan huis Ridderkerk

Verzorgen van konijnen, knaagdieren en vogels

Huisdierenservice Met Plaisier biedt dierenverzorging aan huis voor uw konijnen, knaagdieren en vogels. Ik kom uw huisdieren graag bij u thuis verzorgen tijdens uw afwezigheid. Ook voor deze dieren is het fijn om lekker in eigen omgeving vakantie te vieren. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw vakantie of (lang) weekend weg. Zijn er andere omstandigheden waardoor u een tijdje niet zelf voor uw dieren kunt zorgen, neem ook dan contact met mij op. U kunt bij de dienst Extra services zien wat ik bij bijzondere omstandigheden voor u kan betekenen.

Verzorgen van terrariumdieren, vissen en kippen

Verzorging van huisdieren als terrariumdieren, aquariumvissen, vijvervissen en kippen is uiteraard ook mogelijk. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik de frequentie en manier van verzorging met u bespreken en tevens het tarief bepalen.

Wat kunt u van Huisdierenservice Met Plaisier verwachten?
  • Uw dier dagelijks voorzien van vers eten en drinken.
  • Het dagelijks schoonmaken van eet- en drinkbakjes (en badjes voor vogels).
  • Mocht het nodig zijn dan zal ik dagelijks ontlasting en urine zoveel mogelijk weghalen (konijnentoilet schoonmaken).
  • Indien nodig zal het verblijf van uw dier bij langdurige afwezigheid 1x per week volledig schoongemaakt worden (m.u.v. kippenhokken, aquaria en terraria).
  • Ik zal proberen uw dier zoveel mogelijk de verzorging te geven die hij van u gewend is.
  • Indien u dit wenst laat ik u via e-mail of Whatsapp weten hoe het met uw dier gaat, de frequentie hiervan zal tijdens het kennismakingsgesprek met u besproken worden.
  • De brievenbus legen en de post op een plek uit het zicht leggen.
  • Het aan de straat zetten/binnenhalen van afvalcontainers
  • Plantjes water geven (tot 10 plantjes is gratis)
Extra services

Tevens biedt ik extra services zoals vachtverzorging (borstelen/kammen), toedienen/aanbrengen van medicatie. (zie tarieven).

Wat heb ik nodig om uw dier optimaal te kunnen verzorgen?

Om uw dier optimaal te kunnen verzorgen dient u ervoor te zorgen dat er voldoende voer, snacks, vulling voor het verblijf en medicatie aanwezig is voor de gehele periode van uw afwezigheid. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreek ik met u de manier waarop uw dier gewend is verzorgd te worden. 

Sleutelcontract

Bij dierenverzorging aan huis werk ik met een sleutelcontract, op de pagina kennismakingsgeprek kunt u hier meer over lezen. 

Bekijk hier de tarieven voor Dierenverzorging aan huis. Houdt u rekening met de kilometervergoeding en toeslag erkende feestdagen.

 

 

 

 

error: Content is protected !!