Huisdierenservice Met Plaisier neemt tot nader order geen nieuwe klanten meer aan!

Extra services

De extra services van Huisdierenservice Met Plaisier

Wat is het hebben van een dier toch een rijkdom. Dieren brengen gezelligheid, troost in moeilijke tijden en daarbij is een dier ook nog eens goed voor uw gezondheid. Heeft u stress? Het aaien, knuffelen e.d. van een huisdier werkt rustgevend. Het is ook niet voor niets dat dieren vaak ingezet worden bij therapieën voor de meest uiteenlopende aandoeningen. Natuurlijk is het wandelen met uw hond ook heel gezond voor u, maar voor de hondenuitlaatservice heeft Huisdierenservice Met Plaisier een aparte dienst. Lees hieronder meer over de extra services van Huisdierenservice Met Plaisier.

verzorging van dieren is niet alleen aaien en knuffelen

Ik weet als geen ander hoe heerlijk het is om dieren om je heen te hebben. Maar naast al dat leuke aaien en knuffelen brengt een dier ook de nodige verzorging met zich mee. Bij deze verzorging hoort ook het schoonmaken van het verblijf van uw dier of de kattenbak. En dat kan soms best een zware of vervelende klus zijn. Of wellicht heeft u een andere reden om het schoonmaken over te laten aan iemand anders. Huisdierenservice Met Plaisier heeft voor u een aantal extra services waarvan u gebruik kunt maken.

Wanneer vraagt u hulp bij de verzorging van uw huisdier?
 • U wordt ouder en u merkt dat veel dingen die u altijd makkelijk af gingen, niet meer als vanzelf gaan. Gelukkig is er op veel vlakken hulp te vinden. Maar wat als u een huisdier heeft en u kunt uw geliefde dier niet meer verzorgen zoals u en uw dier dat gewend zijn. Misschien lukt het u nog prima om uw dier dagelijks te voorzien van schoon drinkwater en voer. Maar het volledig schoonmaken van het verblijf van uw dier of de kattenbak geeft daarentegen wat meer problemen. Schakel mij gerust in om deze klus voor u te klaren.
 • Bent u zwanger? Dan kunt u tijdens uw zwangerschap de kattenbak niet zelf schoonmaken. Wanneer u in contact komt met kattenfaeces loopt u het risico geïnfecteerd te raken door de parasiet Toxoplasma Gondii. Deze parasiet veroorzaakt Toxoplasmose, wat gevaarlijk kan zijn voor uw ongeboren kind. Wellicht kan uw partner het van u overnemen of iemand anders uit uw omgeving. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u een beroep doen op mij. Voor u een hele geruststelling en ik doe het graag voor u en uw kat(ten).
 • Ook is het mogelijk dat het schoonmaken van het verblijf van uw huisdier of de kattenbak gewoon niet uw hobby is. U stelt het schoonmaken het liefst uit, maar u weet dat het tóch moet gebeuren. Met grote tegenzin gaat u er toch maar mee aan de slag. Wat een luxe zal het dan zijn als iemand dat voor u komt doen. Lijkt u dat niet ideaal?

Ik kan voor u het verblijf van uw huisdier of de kattenbak schoonmaken (volledig soppen en opnieuw vullen met de bodembedekking die uw dier gewend is). U kunt hierbij denken aan:

 • De kooi van uw vogeltje (reguliere vogelkooi, geen volière)
 • Het verblijf van uw konijn of knaagdier (max. 2 dieren per verblijf)
 • De kattenbak (max. 2 kattenbakken)
Welke opties zijn er?
 • Wanneer u de kooi van uw vogel door mij laat schoonmaken, heeft u hierbij twee keuzes: 1x per week of 2x per week.
 • Wanneer u het verblijf van uw konijn of knagertje laat schoonmaken, kunt u ook hier kiezen voor 1x per week of 2x per week

 Voor het schoonmaken van de kattenbak zijn er verschillende opties:

 • U kunt gebruik maken van de 7 dagen per week service (6x schoon scheppen en 1x volledig schoonmaken van de kattenbak)
 • Het dagelijks schoon scheppen van de kattenbak (bij voorkeur in de avond)
 • Het wekelijks volledig soppen van de kattenbak (bij voorkeur in de avond)
 • Ook ongelukjes in huis kunnen door mij voor u opgeruimd en schoongemaakt worden. Hiervoor worden uiteraard geen extra kosten in rekening gebracht. Zo hoeft u zich helemaal nergens meer zorgen om te maken.

Opties bij de extra services van Huisdierenservice Met Plaisier

 

 

 

 

Voor alle opties spreekt het voor zich dat u ervoor zorgt dat er genoeg strooisel voor het verblijf van uw dier of kattenbak aanwezig is. Ook stel ik het op prijs als u er voor zorgt dat er voldoende schoonmaakmiddelen in huis zijn. 

Wilt u weten wat de tarieven zijn voor deze dienst, klik dan hier.

Heeft u besloten dat u gebruik wilt maken van één van deze diensten, vult u dan het contactformulier in. Ik neem dan z.s.m. telefonisch contact met u op voor het plannen van een kennismakingsgesprek.

 

 

error: Content is protected !!