Gastenboek

“Bent u tevreden, vertel het anderen. Heeft u een klacht, vertel het mij”

Gastenboek Huisdierenservice Met Plaisier

Uiteraard hoop ik dat u en uw huisdier(en) een zorgeloze tijd hebben gehad. Natuurlijk hoop ik dat u tevreden bent, want een liefdevolle, betrouwbare en professionele verzorging van uw huisdier komt voor mij op de eerste plaats. Graag hoor ik wat uw ervaring is met mijn huisdierenservice, laat het mij weten door uw bericht achter te laten in het gastenboek. 

Wellicht heeft u tips voor verbeterpunten, ook dit hoor ik graag. U kunt mij mailen op info@huisdierenservicemetplaisier.nl


Schrijf een bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Juul Juul heeft geschreven op 17 september 2020 om 07:52:
Wilma heeft gedurende onze vakantie heel goed voor onze 2 katten gezorgd. Ik had gelijk bij het kennismakingsgesprek al een goed gevoel. Je merkt echt dat Wilma goed met katten om kan gaan en het voelde gelijk vertrouwd. Ze doet echt haar best om het vertrouwen van de katten te winnen en dat lukte heel goed, afgaande op de leuke foto's en appjes die we kregen. Volgende vakantie zal ik haar zeker weer vragen.
Willem-jan Willem-jan heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 18:50:
Onlangs heeft Wilma voor mijn 2 katten gezorgd en dat is me uitstekend bevallen. Ze steekt er veel energie in, en de katten waren zichtbaar relaxed gezien de foto’s en filmpjes. Ik kan haar zeker aanbevelen! Heel tevreden over de geleverde service.
Monique van Hulst Monique van Hulst heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 13:35:
Vandaag terug van bijna 3 weken vakantie. Wilma heeft voor mijn kater Fellow gezorgd. Ik kan Wilma iedereen aanbevelen! Zij is zo lief en zorgzaam. Heeft veel energie gestoken in het vertrouwen krijgen van Fellow (hij is beslist geen allemansvriend) en met een positief resultaat! De eerst volgende keer bel ik Wilma weer! Dank je wel Wilma, ook namens Fellow 🙏❤️
Natasja van Vliet Natasja van Vliet heeft geschreven op 5 augustus 2020 om 21:32:
Afgelopen zondag zijn we na twee weken vakantie in Zeeland thuisgekomen, en terwijl wij weg waren heeft Wilma onze Minoes 2 keer daags verzorgd en vertroeteld. Gelijk al met het kennismakingsgesprek trok Minoes naar Wilma toe en durfde ik haar met een gerust hart thuis te laten. We kregen om de dag een app en foto's, terwijl dat mij normaal nooit lukt om haar mooi op de foto te krijgen, heb ik nu een paar mooie foto's. Ook werden de planten verzorgd en lag de post netjes op een stapel klaar. Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om Minoes in haar eigen omgeving te houden en dat we in Wilma een lieve betrouwbare verzorgster hebben gevonden.
Pim en Carin Klabbers Pim en Carin Klabbers heeft geschreven op 15 juni 2020 om 07:59:
Afgelopen week heeft Wilma op onze kat Buffy gepast. Wij zijn heel erg blij met de goede zorg en aandacht die Buffy heeft ontvangen. We zagen al tijdens de kennismaking dat er ook een goede klik was. Super service met ook aandacht voor kleine dingen en uitstekende en snelle communicatie. Volgende vakantie gaan wij Wilma zeker weer vragen...
Annemieke Anker Annemieke Anker heeft geschreven op 1 februari 2020 om 10:31:
Afgelopen weken tijdens onze vakantie hebben we gebruik gemaakt van de uitlaatservice van Wilma. Iedere dag is onze hond Belle bij mijn ouders opgehaald voor een lekkere wandeling. Heel fijn waren de foto's en de berichtjes. Op deze manier werden we goed op de hoogte gehouden hoe het met Belle ging. Belle kreeg zelfs een cadeautje voor de kerst en wij een prachtige kaart met een foto. Echt heel leuk! Dit gaf ons echt een goed gevoel waardoor we nog meer van onze vakantie konden genieten. Heel erg bedankt Wilma!
Ger en Cock Ger en Cock heeft geschreven op 16 januari 2020 om 15:58:
Wij zijn superblij met Wilma en onze kat Pip ook. En onze teckel Gijs ook, want zij krijgt altijd een lekker kluifje.
Ronald & Karin Ronald & Karin heeft geschreven op 10 januari 2020 om 20:50:
Beste Wilma, Onze Isco, een zwerfhond uit Spanje, was bij zijn komst in Nederland erg bang voor alles en iedereen. Hij had veel meegemaakt in zijn korte leventje en behalve ons vertrouwde hij niemand meer. Maar jij mocht in die periode direct aan zijn buikje voelen en reiki toepassen omdat hij zo’n last van zijn darmen had. Afgelopen maart heb je voor onze honden gezorgd toen wij een paar dagen op vakantie waren. Met een gerust hart lieten wij ze bij je achter, wetende dat zij bij jou in goede handen zijn. Nu zorg je wekelijks voor het konijntje van mijn moeder. Door haar ziekte is het schoonmaken van het hok haar iets te veel geworden. Bedankt voor al je goede zorgen. Ik hoop dat je huisdierenservice een succes zal worden omdat je heel goed met dieren om kan gaan.
Amber Amber heeft geschreven op 30 december 2019 om 07:39:
Afgelopen week heeft Wilma tijdens onze vakantie voor onze twee katten gezorgd. We zijn ontzettend blij met haar! Wilma weet hoe ze met mens en dier moet omgaan en is ontzettend lief voor onze katten. Ze is erg proactief en laat ook weer alle spulletjes netjes achter. Regelmatig ontvingen we een appje met foto’s of een berichtje met hoe het met onze katten ging. Met een volgende vakantie vragen we Wilma zeker weer!
Charlotte Maas Charlotte Maas heeft geschreven op 20 augustus 2019 om 09:03:
Beste Wilma, ik vertrouw je de zorg voor mijn poes helemaal toe. Dat komt omdat ik zie dat mijn poes jou direct vertrouwt.