Huisdierenservice Met Plaisier neemt tot nader order geen nieuwe klanten meer aan!

Gastenboek

“Bent u tevreden, vertel het anderen. Heeft u een klacht, vertel het mij”

Gastenboek Huisdierenservice Met Plaisier

Uiteraard hoop ik dat u en uw huisdier(en) een zorgeloze tijd hebben gehad. Natuurlijk hoop ik dat u tevreden bent, want een liefdevolle, betrouwbare en professionele verzorging van uw huisdier komt voor mij op de eerste plaats. Graag hoor ik wat uw ervaring is met mijn huisdierenservice, laat het mij weten door uw bericht achter te laten in het gastenboek. 

Wellicht heeft u tips voor verbeterpunten, ook dit hoor ik graag. U kunt mij mailen op info@huisdierenservicemetplaisier.nl


Schrijf een bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
18 berichten.
Monica en Marjan Monica en Marjan heeft geschreven op 1 augustus 2022 om 15:31
Afgelopen 2 weken heeft Wilma met liefde onze 2 poezen verzorgd, helemaal top gegaan.
Sandra Sandra heeft geschreven op 27 juni 2022 om 08:49
Na een tip van mijn collega Wilma gevonden…wat een uitkomst. Kennismakingsgesprek voelde goed. Het is niet niks om een vreemde in je huis te laten. Wat kon ik met een gerust hart op vakantie en wat is dat fijn! Om de dag een update, foto’s, filmpjes, je weet dat het goed gaat. Chica en Oscar zijn liefdevol verzorgd. Alles zag er bij thuiskomst netjes uit en er lag nog een presentje en leuke brief ook. Ik kan iedereen haar aanraden! Nogmaals bedankt Wilma en mocht ik weer eens op vakantie gaan weet ik je te vinden!
Cynthia & Cees Cynthia & Cees heeft geschreven op 9 mei 2022 om 11:02
Bij het kennismakingsgesprek met Wilma had ik er meteen een enorm goed gevoel bij. Onze twee katers, Kas & Rayo, zouden zeker twee weken in goede handen zijn. En dit is gebleken, want wat was het fijn om om de dag een update te krijgen via Whatsapp met foto's en filmpjes erbij. Als er dingetjes waren die zich voordeden dan werd er meteen een passende oplossing bedacht. Wilma is heel professioneel en heeft enorm veel passie en liefde voor dieren. En toen wij thuis kwamen werden we nog blij verrast met pakketje met lekkernijen voor de katten en een brief met foto's + samenvatting hoe het 2 weken is gegaan met onze jongens. Wij zijn heel erg blij en tevreden met hoe goed Wilma haar werk doet. in de toekomst gaan we dus zeker vaak gebruik maken van haar huisdierenservice. Nogmaals bedankt Wilma!
Monica en Marjan Monica en Marjan heeft geschreven op 3 mei 2022 om 09:07
Voor ons de oplossing, nu 2x gebruik gemaakt van de service van Wilma, helemaal top. We kunnen weer met een gerust hart op vakantie!!
Sandra Sandra heeft geschreven op 3 januari 2022 om 21:06
Na een wederzijdse klik tijdens het kennismakingsgesprek heeft Wilma tijdens ons weekje wintersport voor het eerst op onze 3 poezen gepast. Wat fijn om te weten dat als je weg bent er met alle liefde en aandacht voor je huisdieren gezorgd wordt. Wilma houdt je op de hoogte met appjes/ foto's. Bij thuiskomst een Welkom thuis brief met alle in en outs van de oppasperiode plus presentje voor de katten. Wilma heel erg bedankt en we hopen nog lang van je diensten gebruik te kunnen maken.
Albert & Silvia Albert & Silvia heeft geschreven op 23 augustus 2021 om 21:29
Wilma was voor ons een lot uit de loterij. Omdat wij redelijk ver uit elkaar een eigen woning hebben, in Ridderkerk en Noord-Holland, heeft zij bijna wekelijks in het weekend onze twee poezen verzorgd. Een betere oppas konden wij ons niet wensen. De toewijding van Wilma aan haar werk vinden wij bewonderenswaardig. Het houdt voor haar niet op bij eten geven. Ze verzorgt onze poezen als ware het haar eigen huisdieren. Met ze spelen, kammen, op balkon laten, foto’s maken en doorsturen, bedenk het maar. Kortom, een betere kattenverzorgster konden wij ons niet wensen. Onze poezen zijn inmiddels meeverhuisd naar Noord-Holland, maar ze zullen haar ongetwijfeld missen. Dankjewel lieve Wilma en veel succes met je passie!!
Marieke Marieke heeft geschreven op 23 augustus 2021 om 19:52
Afgelopen 2 weken heeft Wilma voor het eerst voor mijn 2 katten, Max en Mickey, gezorgd. Dit is heel goed bevallen! Ze steekt er veel energie in om het vertrouwen te winnen en dat lukte al heel snel. Aan de foto's die ze stuurde, was te zien dat Max en Mickey het prima naar hun zin hadden wat mij veel rust gaf. Een volgende keer zal ik Wilma zeker weer vragen!
Natasja van Vliet Natasja van Vliet heeft geschreven op 7 november 2020 om 08:18
Afgelopen herfstvakantie heeft Wilma voor de 2de keer op onze Minoes gepast. Minoes herkende Wilma direct en heeft weer alle aandacht en liefde gehad, waardoor ik minder zorgen had over mijn toch al oudere kat. Mede door haar ervaring en rust en routine heeft Minoes er minder moeite mee dat wij weg zijn (en ik ook). Wij zijn echt heel blij met Huisdierenservice Met Plaisier.
Juul Juul heeft geschreven op 17 september 2020 om 07:52
Wilma heeft gedurende onze vakantie heel goed voor onze 2 katten gezorgd. Ik had gelijk bij het kennismakingsgesprek al een goed gevoel. Je merkt echt dat Wilma goed met katten om kan gaan en het voelde gelijk vertrouwd. Ze doet echt haar best om het vertrouwen van de katten te winnen en dat lukte heel goed, afgaande op de leuke foto's en appjes die we kregen. Volgende vakantie zal ik haar zeker weer vragen.
Willem-jan Willem-jan heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 18:50
Onlangs heeft Wilma voor mijn 2 katten gezorgd en dat is me uitstekend bevallen. Ze steekt er veel energie in, en de katten waren zichtbaar relaxed gezien de foto’s en filmpjes. Ik kan haar zeker aanbevelen! Heel tevreden over de geleverde service.
Monique van Hulst Monique van Hulst heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 13:35
Vandaag terug van bijna 3 weken vakantie. Wilma heeft voor mijn kater Fellow gezorgd. Ik kan Wilma iedereen aanbevelen! Zij is zo lief en zorgzaam. Heeft veel energie gestoken in het vertrouwen krijgen van Fellow (hij is beslist geen allemansvriend) en met een positief resultaat! De eerst volgende keer bel ik Wilma weer! Dank je wel Wilma, ook namens Fellow ?❤️
Natasja van Vliet Natasja van Vliet heeft geschreven op 5 augustus 2020 om 21:32
Afgelopen zondag zijn we na twee weken vakantie in Zeeland thuisgekomen, en terwijl wij weg waren heeft Wilma onze Minoes 2 keer daags verzorgd en vertroeteld. Gelijk al met het kennismakingsgesprek trok Minoes naar Wilma toe en durfde ik haar met een gerust hart thuis te laten. We kregen om de dag een app en foto's, terwijl dat mij normaal nooit lukt om haar mooi op de foto te krijgen, heb ik nu een paar mooie foto's. Ook werden de planten verzorgd en lag de post netjes op een stapel klaar. Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om Minoes in haar eigen omgeving te houden en dat we in Wilma een lieve betrouwbare verzorgster hebben gevonden.
Pim en Carin Klabbers Pim en Carin Klabbers heeft geschreven op 15 juni 2020 om 07:59
Afgelopen week heeft Wilma op onze kat Buffy gepast. Wij zijn heel erg blij met de goede zorg en aandacht die Buffy heeft ontvangen. We zagen al tijdens de kennismaking dat er ook een goede klik was. Super service met ook aandacht voor kleine dingen en uitstekende en snelle communicatie. Volgende vakantie gaan wij Wilma zeker weer vragen...
Annemieke Anker Annemieke Anker heeft geschreven op 1 februari 2020 om 10:31
Afgelopen weken tijdens onze vakantie hebben we gebruik gemaakt van de uitlaatservice van Wilma. Iedere dag is onze hond Belle bij mijn ouders opgehaald voor een lekkere wandeling. Heel fijn waren de foto's en de berichtjes. Op deze manier werden we goed op de hoogte gehouden hoe het met Belle ging. Belle kreeg zelfs een cadeautje voor de kerst en wij een prachtige kaart met een foto. Echt heel leuk! Dit gaf ons echt een goed gevoel waardoor we nog meer van onze vakantie konden genieten. Heel erg bedankt Wilma!
Ger en Cock Ger en Cock heeft geschreven op 16 januari 2020 om 15:58
Wij zijn superblij met Wilma en onze kat Pip ook. En onze teckel Gijs ook, want zij krijgt altijd een lekker kluifje.
Ronald & Karin Ronald & Karin heeft geschreven op 10 januari 2020 om 20:50
Beste Wilma, Onze Isco, een zwerfhond uit Spanje, was bij zijn komst in Nederland erg bang voor alles en iedereen. Hij had veel meegemaakt in zijn korte leventje en behalve ons vertrouwde hij niemand meer. Maar jij mocht in die periode direct aan zijn buikje voelen en reiki toepassen omdat hij zo’n last van zijn darmen had. Afgelopen maart heb je voor onze honden gezorgd toen wij een paar dagen op vakantie waren. Met een gerust hart lieten wij ze bij je achter, wetende dat zij bij jou in goede handen zijn. Nu zorg je wekelijks voor het konijntje van mijn moeder. Door haar ziekte is het schoonmaken van het hok haar iets te veel geworden. Bedankt voor al je goede zorgen. Ik hoop dat je huisdierenservice een succes zal worden omdat je heel goed met dieren om kan gaan.
Amber Amber heeft geschreven op 30 december 2019 om 07:39
Afgelopen week heeft Wilma tijdens onze vakantie voor onze twee katten gezorgd. We zijn ontzettend blij met haar! Wilma weet hoe ze met mens en dier moet omgaan en is ontzettend lief voor onze katten. Ze is erg proactief en laat ook weer alle spulletjes netjes achter. Regelmatig ontvingen we een appje met foto’s of een berichtje met hoe het met onze katten ging. Met een volgende vakantie vragen we Wilma zeker weer!
Charlotte Maas Charlotte Maas heeft geschreven op 20 augustus 2019 om 09:03
Beste Wilma, ik vertrouw je de zorg voor mijn poes helemaal toe. Dat komt omdat ik zie dat mijn poes jou direct vertrouwt.

error: Content is protected !!