Jubileum van Huisdierenservice Met Plaisier

Jubileum van Huisdierenservice Met Plaisier

Het éénjarig jubileum van Huisdierenservice Met Plaisier

Oktober is een bijzondere maand. Ik vier deze maand het éénjarig jubileum van Huisdierenservice Met Plaisier. Hieronder leest u hoe het mij het afgelopen jaar is vergaan.

Alweer een jaar voorbij………..

Dat de tijd vliegt heeft het afgelopen jaar wel bewezen. Zo besluit je te starten met een huisdierenservice en zo is er alweer een jaar voorbij en vier je het éénjarig jubileum. Het was me het jaartje wel, een jaar met ups & downs.

De officiele start in Oktober 2019

 

 

 

Oktober 2019, eindelijk was het dan zover. Huisdierenservice Met Plaisier ging officieel van start. Reclame maken op social media, advertenties in verschillende kranten, op diverse plekken visitekaartjes ophangen. En langzaam, te langzaam natuurlijk naar mijn zin, kwam het op gang. De eerste klanten dienden zich voorzichtig aan en rond kerst kon ik zeggen: ik heb het lekker druk!

Leuke, lieve mensen en dieren

Inmiddels heb ik een fijn klantenbestand, wat uiteraard nog best wat groter mag. Wat een leuke, lieve mensen en dieren heb ik ontmoet. Kennismakingsgesprekken, waarvan ik dacht dat ik daar ongeveer een half uur voor nodig zou hebben, duren vaak stukken langer. Gewoon omdat het gezellig is. En heerlijk zorgen voor dieren, fijne wandelingen maken met schatten van honden. Ieder dier heeft ook zo zijn eigen karakter en dat maakt het echt heel speciaal. Er waren zoveel leuke momenten. Je gelooft het misschien niet, maar met sommige dieren kun je echt lachen hoor. Er waren ook verdrietige momenten, want als een dier overlijdt gaat mij dat natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Ik zou er inmiddels al een boek met boeiende en herkenbare verhalen over kunnen schrijven. Wie weet……..

Tegenslagen

Er waren ook wat tegenslagen. Zo heb ik mijn schouder gebroken en algehele malaise met mijn maag gehad. Maar ach, Wilma zou Wilma niet zijn als ze niet gewoon doorging. De dieren rekenden tenslotte op me, dus gewoon met een gebroken schouder konijnenhokken en kattenbakken schoonmaken of honden uitlaten. Ik draai er mijn hand niet voor om.

Begin 2020 werden we opgeschrikt door nare berichten uit China. Een vreselijk besmettelijk virus, genaamd Corona, was daar uitgebroken en voor we het wisten had dit virus ook ons land bereikt. Vakanties werden geannuleerd, mensen moesten zoveel mogelijk thuis gaan werken en we gingen in een intelligente lock down. Drama natuurlijk voor een kleine ondernemer, maar opgeven was voor mij geen optie. Gelukkig gingen tijdens de zomervakantie weer veel mensen met vakantie. Sommigen durfden de stap te nemen en gingen naar het buitenland en sommigen bleven liever in eigen land. Ik kon eindelijk weer gaan doen wat ik het liefste doe, ervoor zorgen dat ook de dieren een fijne vakantie hebben.

Gewoon lekker doorgaan

Wanneer we van Corona af zijn kan helaas niemand zeggen, maar ik heb besloten gewoon lekker door te gaan. Hetzij met een parttime job ernaast, maar opgeven is nog steeds geen optie. Ik zit nog boordevol plannen en creativiteit. Hopelijk zal ik nog veel meer leuke mensen en dieren ontmoeten. Ik wil nog zoveel ondernemen en heel veel nieuwe stappen zetten. Ik blijf positief, hoopvol en daadkrachtig en ik denk maar zo: A negative mind will never give you a positive life!

error: Content is protected !!