Huisdierenservice Met Plaisier neemt tot nader order geen nieuwe klanten meer aan!

Kattenoppas aan huis

Kattenoppas aan huis Ridderkerk, Barendrecht, H.I. Ambacht, Heerjansdam

Is een kattenoppas aan huis voor u de ideale oplossing?

Zoekt u een kattenoppas aan huis omdat u met vakantie gaat of een (lang) weekend weg? Of kunt u door omstandigheden een tijdje niet zelf voor uw kat(ten) zorgen? Dan is een kattenoppas aan huis voor u misschien wel de ideale oplossing.

Uw kat wordt verzorgd in eigen omgeving

Katten houden niet van verandering en gaan niet graag uit logeren. Wat is fijner dan dat uw kat in zijn eigen omgeving wordt verzorgd en vertroeteld en u zich geen zorgen hoeft te maken. U en uw kat kunnen genieten van een welverdiende vakantie of (lang) weekend weg.

Voordelen van kattenoppas aan huis

Kattenoppas aan huis heeft voordelen. Het lijkt of er iemand aanwezig is in huis. Indien u dit wenst doe ik uw gordijnen open/dicht of de lampen aan/uit. Ook is het fijn om te weten dat er controle is m.b.t. de gezondheid van uw kat. Afhankelijk van wat u wenst kom ik één of twee keer per dag bij u aan huis om uw kat(ten) te verzorgen (Reserveringen voor 2x per dag zijn helaas t/m september niet meer mogelijk). Deze bezoeken zullen 30 – 45 minuten duren.

verzorging van andere huisdieren?

Verzorging van andere huisdieren is uiteraard ook mogelijk. Zie hier welke huisdieren ik nog meer verzorg en wat de mogelijkheden zijn. 

Het standaard pakket voor kattenoppas aan huis:
  • Uw kat(ten) dagelijks voorzien van vers eten en drinken
  • Dagelijks schoonmaken van eet-en drinkbakjes
  • Iedere dag even de kattenbak schoon scheppen. 
  • Bij langdurige afwezigheid zal de kattenbak, indien nodig, 1x per week volledig schoongemaakt worden. Zorgt u voor voldoende strooisel om de kattenbak opnieuw te kunnen vullen?
  • De leefomgeving van uw kat zo schoon mogelijk houden, uiteraard worden ongelukjes in huis door mij opgeruimd en schoongemaakt.
  • Aandacht geven (kroelen, spelen, gezellig kletsen, wat uw kat maar fijn vindt).
  • Via e-mail of Whatsapp laat ik u weten hoe het met uw kat gaat. Tijdens het kennismakingsgesprek zal de frequentie hiervan met u besproken worden.
  • De brievenbus legen en de post op een plek uit het zicht leggen.
  • Het aan de straat zetten/binnenhalen van afvalcontainers
  • Plantjes water geven (tot 10 plantjes is gratis)
Extra services

Tevens biedt ik extra services zoals vachtverzorging (borstelen/kammen), toedienen/aanbrengen van medicatie (m.u.v. het injecteren van katten met diabetes). (zie tarieven).

Wat heb ik nodig om uw kat optimaal te kunnen verzorgen?

Om uw kat optimaal te kunnen verzorgen dient u ervoor te zorgen dat er voldoende voer, snacks, vulling voor de kattenbak en medicatie aanwezig is voor de gehele periode van uw afwezigheid. Ook stel ik het op prijs als u er voor zorgt dat er voldoende schoonmaakmiddelen in huis zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreek ik met u de manier waarop uw kat gewend is verzorgd te worden. 

Sleutelcontract

Bij kattenoppas aan huis werk ik met een sleutelcontract. Op de pagina kennismakingsgesprek kunt u hier meer over lezen. 

Bekijk hier de tarieven voor Kattenoppas aan huis. Houdt u rekening met de kilometervergoeding en toeslag erkende feestdagen.

 

error: Content is protected !!