Huisdierenservice Met Plaisier neemt tot nader order geen nieuwe klanten meer aan!

Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek Huisdierenservice Met Plaisier

 

 

 

Wat kunt u verwachten van het kennismakingsgesprek

Wanneer u overweegt gebruik te maken van de diensten van Huisdierenservice Met Plaisier kom ik graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Hiervoor zal ik telefonisch een afspraak met u inplannen. Wanneer u besluit definitief met mij in zee te gaan, dan zullen voor het kennismakingsgesprek geen kosten berekend worden (zie tarieven).

Tijdens het kennismakingsgesprek:

  • Maak ik persoonlijk kennis met u en uw dier(en)
  • Neem ik met u de vragen in de overeenkomst door
  • Kunt u zelf uw vragen stellen
  • Bespreek ik met u uw wensen, zodat uw dier de verzorging krijgt die hij gewend is
  • Kunt u mij laten zien waar ik alles, wat ik nodig heb voor de verzorging van uw dier, in huis kan vinden

Nadat we alle vragen in de overeenkomst doorgenomen hebben, controleert u of alles klopt wat in de overeenkomst staat. Is dit het geval dan zullen beiden partijen (u en ik) de overeenkomst tekenen. Tevens werk ik met een sleutelcontract (zie paragraaf hieronder).

Maakt u gebruik van de hondenuitlaatservice, dan zal ik tijdens het kennismakingsgesprek een korte proefwandeling met uw hond(en) maken.

Sleutelcontract Huisdierenservice Met Plaisier

Sleutelcontract

Bij de dienst kattenoppas aan huis / dierenverzorging aan huis maakt Huisdierenservice Met Plaisier gebruik van een sleutelcontract. Dit geldt in veel gevallen ook voor de hondenuitlaatservice. Beide partijen tekenen voor het sleutelcontract. Op deze manier heeft u de garantie dat er discreet omgegaan wordt met uw sleutel én de toegang tot uw huis.

Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u de sleutel meteen aan mij overhandigen. Of wellicht heeft u liever dat ik de sleutel later ophaal / u de sleutel voor uw vertrek bij mij brengt. Voor het halen /  brengen van de sleutel wordt een kilometervergoeding in rekening gebracht (zie tarieven)

Wanneer u de overeenkomst en het sleutelcontract tekent gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Verklaring van Huisdierenservice Met Plaisier. Leest u daarom alstublieft voor het kennismakingsgesprek de Algemene Voorwaarden en de Privacy Verklaring door.

error: Content is protected !!