Huisdierenservice Met Plaisier neemt tot nader order geen nieuwe klanten meer aan!

Wie ben ik?

Op deze pagina vindt u het antwoord op de vraag “wie ben ik?” Ook kunt u lezen hoe Huisdierenservice Met Plaisier tot stand is gekomen.

Wie is Wilma Plaisier? Huisdierenservice Met PlaisierMijn naam is Wilma Plaisier.  Al sinds mijn jeugd spelen dieren een grote rol in mijn leven. Ik ben opgegroeid met verschillende soorten huisdieren. Zij gaven mij veel liefde en plezier, maar op zijn tijd ook troost. Dieren verrijken je leven, met dieren om me heen voel ik me altijd gelukkig en blij.

Wellicht zullen veel mensen dit herkennen! Als kind al weten waar je hart ligt, maar op de één of andere manier loopt het dan toch heel anders. Zo ook voor mij. Heel lang heb ik verschillende banen op kantoor gehad zonder iets met mijn droom te doen, tot het moment dat ik me afvroeg of er niet iets bestond dat ik kon combineren met mijn kantoorbaan. Het idee van een huisdierenservice kwam langzaam tot leven. Vol enthousiasme heb ik me in mijn vrije tijd gestort op het schrijven van een ondernemingsplan en het ontwikkelen van mijn website. Door de jaren heen ben ik altijd opleidingen en cursussen blijven volgen op diverse (dieren)gebieden, ik had en heb daar altijd veel plezier in. Up to date blijven vind ik erg belangrijk.

Wie ben ik? Huisdierenservice Met PlaisierVoor veel dieren kan verandering van omgeving wel eens erg stressvol zijn. Wat is er fijner voor een dier dan de vakantie in eigen, vertrouwde omgeving door te kunnen brengen? En als eigenaar kunt u met een gerust hart genieten van uw welverdiende vakantie of weekendje weg. Huisdierenservice met Plaisier komt bij u aan huis voor uw kat(ten) of andere huisdieren, zodat ook uw dieren een onbezorgde vakantie hebben.

Wilt u dat uw hond, om welke reden dan ook, individueel wordt uitgelaten. Maak dan gebruik van de hondenuitlaatservice van Huisdierenservice met Plaisier.

error: Content is protected !!